Image

HYÖDYNNÄ
YLIJÄÄMÄMATERIAALISI
TAKAISIN KIERTOON
SAAT SIITÄ RAHAA

Yrityksien materiaalivirtojen ja raaka-aineylijäämän hallinta

Haluatko olla yrityksesi kanssa mukana edistämässä kiertotalouden toteutumista kotimaassamme ja globaalisti? Meidän kanssamme se onnistuu. Etsimme materiaalivirroillesi kodin, jossa se pääsee mahdollisuuksien mukaan takaisin kiertoon. Näin toimimalla vähennämme uusioraaka-aineiden ja neitseellisien raaka-aineiden kulutusta.

Hyötyä ja kilpailuetua materiaaleja kierrättämällä

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita jätehuollon ratkaisuja ja palveluita, joissa varmistamme, että yritys saa jätteistään kaiken mahdollisen hyödyn.

Hyvin hoidettu jätehuolto viestii asiakkaille yrityksen ympäristövastuullisuudesta ja lisää työympäristön viihtyisyyttä. Tänä päivänä vastuullisuus ja kestävä kehitys otetaan vakavasti niin yrityksissä kuin kotitalouksissakin. Yritykset saavuttavat suoranaista kilpailuetua toimimalla vastuullisesti sekä viestimällä avoimesti kestävän kehityksen tavoitteistaan ja toiminnastaan. Itseasiassa nykypäivänä yrityksillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin toimia kestävällä sekä vastuullisella tavalla säilyäkseen kilpailukykyisinä.

Teemme eilisen roskasta huomisen raaka-ainetta

Hyvin hoidettu ja suunniteltu jätehuolto on edullinen ja ympäristöystävällinen.
Jätehuolto on sitä edullisempaa mitä enemmän materiaalia saadaan uusiokäyttöön.

Jätteiden tehokas kierrättäminen on ratkaisu , jossa kaikki voittavat.

Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä. Ole kanssamme osa ratkaisua!

Hyötypaalauksen vastaanotto palvelee Nokialla

Avasimme vuonna 2019 suuremman käsittelylaitoksen Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

Hyötypaalauksen vastaanotto palvelee Nokialla

Avasimme vuonna 2020 suuremman käsittelylaitoksen Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

PALVELUMME YRITYKSILLE

Tyhjennyspalvelut

Hoidamme astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista.  Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Toimitamme yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, tarjoamme yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä, jonka kierrättäminen voi olla haastavaa. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt.

Meiltä saatpahvillemuovilleparhaan hyvityshinnan.

Haluatko olla kanssamme edistämässä kiertotalouden toteutumista?
Ole meihin yhteydessä - Odotamme yhteydenottoasi.

Tampereen Hyötypaalaus Oy

Vannekatu 10, 37100 Nokia


Asiakaspalvelu:

0103849720Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 9-16 sekä perjantaisin 9-15.

Tampereen Hyötypaalaus on perustettu vuonna 2017. Hyötypaalaus on kiertotalouden edelläkävijäyritys saattaen materiaalit uudelleen hyötykäyttöön, uusioraaka-aineeksi. Hyötypaalaus on Hyötykeräys Oy:n sekä Vantaalla toimivan Suomen Paalauskeskus Oy:n tytäryhtiö.
Image
Image
Image