Image

VIHREÄ
YRITYS
-MERKKI

Tämän päivän roska on huomisen raaka-aine

Hyötyä jätteitä kierrättämällä

Vihreä Yritys -merkki on yhdessä Hyötykeräyksen kanssa suunniteltu tunnustus vastuullisuudesta. Vihreä Yritys -merkin avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Hyötykeräyksen ja Hyötypaalauksen Vihreät Kumppanit ovat sitoutuneet kestävän jätehuollon kehittämiseen. Ole kanssamme osa ratkaisua!

Markkinoinnin ja tuotannon tukena

Vihreä Yritys -merkin avulla voitte vahvistaa mielikuvaa vihreästä yrityksestä. Voitte hyödyntää merkkiä yrityksenne viestinnässä monin eri tavoin. Vihreä yritys -merkki auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Kierrätyksen lisääminen ja materiaalihukan minimoiminen kiinnittää positiivisesti huomiota tuotesuunnitteluun, tuotantoon ja antaa vihreää sisältöä markkinointiin.

Säästöä joka roskalla

Kokonaisvaltainen kierrätykseen keskittynyt jätehuolto säästää kustannuksia.

Kumppaninamme saat tarkan ja selkeän kokonaiskäsityksen yrityksesi tuotannon ympäristöystävällisyydestä.
Vähennetään yhdessä materiaalihukkaa ja tuotannossa syntyvän jätteen ominaismäärää.

Helpoiten kilpailuetua jätehuollosta saat soittamalla meille

VIHREÄT KUMPPANIMME KERTOVAT

Image

CITYMARKET SASTAMALA

Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin toimimaan vastuullisesti, uusiokäyttämään tavaroita ja vähentämään jätteen määrää. Tästä syystä valitsimme jätehuollossa kumppaniksemme Hyötykeräyksen, joka toimii kanssamme samalla tavalla: vastuullisesti ja vihreiden arvojen mukaisesti. Seuraamme jätemääriä Hyötykeräyksen raporteista. Niiden avulla pystymme kehittämään toimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan.

Outi ja Petri Vesanen
Kauppiaat

Image

THERMISOL

Vihreä kumppanuus Hyötykeräyksen kanssa on ollut sujuvaa, nopeaa ja selkeää. Olemme yhteistyön kautta saaneet uusia ideoita sekä toimintatapaehdotuksia ja siten saavuttaneet kustannussäästöjä jätehuollossa. Palveluhenkisen Hyötykeräyksen kanssa yhteistyö on helppoa, sillä esimerkiksi tyhjennystilaukset on helppo tehdä ja, työ tulee nopeasti tehdyksi.

Seppo Laikko
Tuotantopäällikkö

Image

LEVORANNAN AUTO

Yhteistyö Hyötykeräyksen kanssa on ollut loistavaa, mutkatonta ja toimivaa. Kumppanuuden avulla olemme saavuttaneet säästöjä vuositasolla. Yhteistyö on helppoa. Kokonaisuuden saa yhdeltä toimijalta yhdestä puhelinnumerosta.

Kari Forsberg
Jälkimarkkinointipäällikkö

Meiltä saatpahvillemuovilleparhaan hyvityshinnan.

Haluatko olla kanssamme edistämässä kiertotalouden toteutumista?
Ole meihin yhteydessä - Odotamme yhteydenottoasi.

Tampereen Hyötypaalaus Oy

Vannekatu 10, 37100 Nokia


Asiakaspalvelu:

0103849720Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 9-16 sekä perjantaisin 9-15.

Tampereen Hyötypaalaus on perustettu vuonna 2017. Hyötypaalaus on kiertotalouden edelläkävijäyritys saattaen materiaalit uudelleen hyötykäyttöön, uusioraaka-aineeksi. Hyötypaalaus on Hyötykeräys Oy:n sekä Vantaalla toimivan Suomen Paalauskeskus Oy:n tytäryhtiö.
Image
Image
Image